Problém po ketu | Těhotenství.cz

Problém po ketu

Dobrý den,  třetí den po ketu /již 3.pokus/ jsem začala k večeru  nepatrně krvácet,druhý den už jen drobné špinění,ale zdá se, že to přestává.Může to už znamenat neúspěch ketu? Před ketem jsem byla na hysteroskopii ,nemohlo to způsobit toto vyšetření?

Děkuji za odpověď

Odpověď:

Dobrý den,

děkuji za Váš dotaz.

Myslím, že drobné krvácení po transferu negativně neovlivní jeho výsledek. Předpokládám, že hysteroskopie byla provedena v jiném menstruačním cyklu než transfer. V tom případě nemá tento výkon na krvácení po transferu žádný vliv.

Držím Vám palce.

 

Se srdečným pozdravem

 

MUDr. Lenka Hromadová

vedoucí lékař IVF ambulance/ Head IVF Clinician

 

REPROMEDA

Biology Park

Studentská 812/6

625 00 Brno

tel. +420 511 158 222

e-mail: lhromadova@repromeda.cz

www.repromeda.cz

Těhotenství.cz

Témata: 

Podobné příspěvky jako: Problém po ketu

Těhotenství?

Dobrý den, pred 5ti dny jsem byla u svého lékaře na preventivní prohlídce, kde jsem mu nahlásila, že jsem v březnu přestala brát HA. Cyklus mi zůstal pravidelný. Po prohlídce lékař zjistil zvětšený jeden vaječník (tuším že praví) a hodně vysokou hodnotu sliznice. Konstatoval tedy, že by to mohlo...

(NE)PLODNOST?

Dobrý den, mám skromný dotaz. Je mi 32 let, antikoncepci neberu asi 8 let, s partnerem se snažíme o početí 2 roky intenzivněji a zatím bez efektu.

Menstruace probíhá krátce a dosti slabě (většinou 3 dny, 5 dní krvácení není nikdy). Ať načasujeme styk kdy chceme, tak se evidentně "...

Problém s otěhotněním

Dobrý den trápí me již několik měsíců silné krvácení mám za sebou několik kyretazi i hysteroskppii kvůli polypů. Již se snažíme s přítelem několik měsíců o miminko. Já mám z předchozích vztahu tři děti. Poslední bylo císařském řezem kvůli preeklamsii.32týden. Vzhledem ke krvácení jemi doporučeno...

Kvasinky a vliv na těhotenství

Dotaz:Dobrý den, chtěla jsem se zeptat ,zda mají kvasinky vliv na otěhotnění. Snažíme se s přítelem již 9 měsíců
o miminko.Během této doby se mi opakují kvasinky, které průběžně přeléčím / na základě
návštěvy gynekologa/ a ca za 14 dní se mi vrátí .Děkuji za...

Vysoké hodnoty FSH

Dobrý den p.doktorko,je mi 35 let,snažíme se 1/2 roku o miminko,byl proveden HP-AMH-2,9,Fsh-20,chci se zeptat jestli u této hodnorty fsh je vhodné začít s nějakou stimulací nebo máme ještě počkat.Moc se mi do horm.stimulace nechce,léčím se s RA beru medrol,a hyopothyreozou,beru Letrox 125 mg....

Příspěvky z webu mojetehotenstvi.cz